Kneipp Naturkind Habfürdő - Kalóz 40ml

Kezdődjön a fürdés Kneipp Naturkind Kalóz habfürdővel!
A zöld habfürdő gyümölcsös alma illata és hatalmas habhegyei hívják kalandra a kis kalózokat. Az értékes körömvirág kivonat táplálja, a természetes jojobaolaj megvédi a kiszáradástól a gyermekek érzékeny bőrét.

Fedezzétek fel a színes és tartós habot – hogy a fürdés játékos élmény legyen gyermeked számára!

A Kneipp Naturkindet sok szeretettel fejlesztettük ki. Ezen termékek a gondozás és szórakozás ideális kombinációi – gyermekeknek 3 éves kortól.

Növényi ápoló hatóanyagokkal, tartósítószerek nélkül (pl. parabének), színező anyagok nélkül, paraffin-, szilikon- és ásványi olajok nélkül, tapasztalt természetgyógyászok és bőrgyógyászok által kifejlesztve és ellenőrizve. Bőrbarát jellege egyetemi klinika által igazolva. A Kneipp környezetvédő- és újrahasznosítást támogató vállalati filozófiát követ és tagja a németországi „Emberek és állatok jogaiért” szervezetnek.

Alkalmazás: Öntsd a habfürdőt a 35-38 fokos folyó fürdővízhez. Az optimális hatás eléréséhez 10-20 percnyi fürdőzés ajánlott. Hogy elkerüljük az elszíneződéseket, a habfürdőt mindig folyó vízbe öntsük és a tömény habfürdőt az azzal érintkező tárgyakról (pl. kád, csempe) azonnal vízzel mossuk le! Fürdés után a kádat forró vízzel öblítsük ki és a visszamaradt habfürdőt távolítsuk el. Egy teljes fürdőhöz elegendő.

A termék előnyei:

  • Gyümölcsös alma illattal
  • Értékes körömvirág kivonattal és természetes jojobaolajjal
  • Ápolja a gyermekek érzékeny bőrét
  • A fürdés játékos élmény
  • Gyerekek bőrére kifejlesztve
540 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Összetevők


Aqua (víz), nátrium-laureth-szulfát, PEG-18 gliceril-oleát/kakaósav, kokamidopropil-betain, kókusz-glükozid, PEG-40 szorbitán-peroleát, parfüm (illat), glicerin, Pyrus Malus (alma) héjkivonat, Simmondsia Chinensis (jojoba) Magolaj, Calendula Officinalis (körömvirág) virágkivonat, Prunus Amygdalus Dulcis (édes mandula) olaj, Vitis Vinifera (szőlő) gyümölcskivonat, Citrus Aurantium Dulcis (narancs) héjolaj, limonén, nátrium-anizát, nátrium-levulinát, citotrium-benzolinát, , Tokoferol, CI 47005, CI 42051