AJÁNDÉKKÁRTYA 20.000 FT ÉRTÉKBEN

Otthoni wellness élmény ajándékba! Lepd meg szeretteidet egy Kneipp ajándékkártyával!

Bizonytalan vagy abban, mi lehetne a tökéletes ajándék, vagy sürgősen szükséged van egy utolsó pillanatos meglepetésre? A Kneipp ajándékkártyák tökéletes választást jelentenek minden alkalomra. Legyen szó születésnapról, évfordulóról, vagy akár csak egy kedves meglepetésről ezzel biztosan nem lőhetsz mellé!

Miért éri meg ajándékkártyát választani?

  • Személyre szabott választás: Az ajándékkártyával megajándékozott személy saját maga válogathatja össze kedvenc Kneipp termékeit.
  • Rugalmas összegek: Kártyáink 10.000 Ft és 20.000 Ft értékben kaphatók, így te döntheted el, melyiket szeretnéd választani.
  • Gyors és kényelmes: Az ajándékkártyát gyorsan és egyszerűen megvásárolhatod weboldalunkon keresztül, és elektronikusan kézbesítjük, így az utolsó pillanatban is tökéletes választás.

Hogyan tudod megvásárolni?
Válaszd ki az egyik, meghatározott összeggel feltöltött kártyát, majd bármely más termékhez hasonlóan rakd be a virtuális kosaradba! A vásárlásodat követően az ajándékkártyát elektronikusan kézbesítjük.

Meddig érvényes?
Az ajándékkártya a kibocsájtástól számított 365 napig érvényes.

Mire használható fel és hányszor?
A furdokristalyok.hu weboldalon bármely termékre felhasználható. Egyszerre vagy több részletben is levásárolható a kártyán lévő összeg.

Van valami rendelési minimum?
Az ajándékkártya felhasználása nincs minimum vásárláshoz kötve, azonban a szállítási költségre nem érvényesíthető.

A kártya átruházható?
Az ajándékkártyán semmilyen személyhez kötött adat nem található, ezért átruházható.

Mi történik ha az ajándékkártya lejárt, de még maradt rajta összeg?
Az ajándékkártya értéke nem visszaváltható, a fennmaradó, de lejárt összeg visszafizetésére nincs lehetőség. A lejáratot követően a rajta maradt öszeg elveszik.

Ne várj tovább, ajándékozz örömet egy Kneipp ajándékkártyával, amellyel szeretteid garantáltan megtalálják a számukra tökéletes ajándékot!

20 000 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom